Vilsen

Ja jisses jag blir totlat vilsen när det är massa helg så här. Men det är Söndag och imorgon ska jag till Kristinehamn och packa,packa o åter packa. :) Vi kommer om nu allt går som vi vill, flytta redan i början av denna vecka :) Det ända är bara att de känns som det är 10000mil mellan Kristinehamn o Sunne i sånna hära situationer.. Men men allt löser sig :P
Så då vet ni vad jag kommer syssla med denna vecka. Flytt ^^


Idag har vi varit hos Fredrik och Linda o haft en liten julafton för Tim då han var sjuk på jul :( Men glad blev han iallafall för alla julklappar. :)
Sen har jag pussat MASSA på Mikey och Olivia<3 myspys med massa bebisar. Jag blir så bebissjuk .. Nästan så jag skulle vilja ha en egen nu :P Men det får allt vänta nått år..

Nej nu ska jag fortsätta se på filmen Underbar och älskad av alla! på 4:an ( det är ju det jag är ;)




Tim och Tomten Vem kan det vara som är tomten :O

Julen är över

Ja nu är julen över då.. Skönt att slippa all julhysteri.. :) Jag är riktigt nöjd med mina julklappar :) Och bara lääängtar tills vi flyttar och jag kan använda allt jag fick + presentkortet på IKEA .. Antar att ingen har missat att vi ska flytta till Sunne, ska bli skönt på många sätt att komma ifrån "Krillehöla" ett tag, men samtidigt kommer jag sakna det men ändå inte då vi kommer hälsa på en del..

Nej inge mer vettigt att skriva nu,..

Dagen före julafton

Ja ni idag åker vi till Humletorp :) Jag längtar så att få komma hem till mamma och pappa och känna julstämmningen :)
Idag ska jag iallafall packa inför att vi åker även packa någon kartong till. Sen ska jag bädda och diska .. men först ska jag ta mig en macka eller två :)


Blir nog inge mer bloggande idag...


God Jul på er mina älskade vänner!




Sjuk ännu en gång

Jag blir ju gaalen är sjuk igen. Dyng förkyld och ont i halsen fy fan. Men nu är det bara 2 dagar kavr till jul vilket ska bli såå mysigt... Vi kommer bli en hel del på jul. Och det bästa är att jag kommer få fira jul med min Björn :) Kan ju inte bli bättre...

Nu väntar jag på att Björns barn ska komma myspys :) Sen ikväll ska vi börja packa...



Massa film och mys

Ja söndag nu då el ja den är ju faktiskt slut nu :P Hahah idag har jag och älsk varit och ätit på Roma , det var riktigt gott :) Lite söndags mys .. Sen har vi kollat på massa filmer och myst :) (Massa wallander el ja 3st olika) Imorgon el ja nu när ja vaknar så har jag lite att fixa med vi ska ju även börja packa är de tänkt :) Så att vi någon gång kan börja flytta till våran fina lägenhet... :)








Så lång tid har gått, och inga såna känslor kvar. Men jag hade inte fel, allt stämde. Finns ingen i hela mitt liv som ska få förstöra mig så igen. Jag reste mig tack vare att jag orkade se framåt, tack vare att jag träffade Björn. Han mötte mig för den jag var. En vänskap som var så stark att den blev till Kärlek, en kärlek som är starkare än stål. Men en sak, om jag någonsin skulle få chansen att spola tillbaka tiden skulle jag göra det ogjort. Skulle jag kunna spola tillbaka tiden skulle jag inte tvekat, för dom djupa såren du gjorde i min själ skulle inte en person i hela världen få gå ostraffat ifrån, och nej inte ens du. Fast du är en sån liten äcklig vidrig person....






Björn, du är verkligen mitt ljus i livet. Min stötte pelare. Min älskade Björn vid dig vid min sida kan jag klara allt. Dina ord får mig att bli varm av lycka. Jag älskar dej♥

Fredag

Skönt med helg, igår var en värdelös dag. Men idag är det bättre :D Det blir väll helt enkelt till vad man gör det !! Sitter nu iallafall ny duschad med ett glas vin och bloggar lite :) Blir inget avanserat , kommer väll några hit sen antar jag :)


Nu är det inte länge kvar tills vi flyttar heller :) Skönt skönt...


Har inge vettigt att skriva idag ^^



Pepparkaks bakning

Ja ni jag minns inte sist ja blogga :P Men nu är jag här igen..
Under veckan har vi haft Thea o Thor på dagarna har varit roligt , riktigt roligt :) Har lekt massa o massa bus självklart :)
Igår så vart det pepparkaks bakning och ja det var mjöl i hela köket och några brända pepparkakor , men det är väll så det ska vara :) Roligt var det iallafall!! Jag och björn tog ju sprutan i förrgår och jag är inte på topp, men det är väll biverkningar!
Var även en kort sväng på julfesten i skolan men orkade inte vara kvar så länge då jag mådde bara sämmre o sämmre. Men det blev iallafall 2 skinkmackor och en julmust för min del ;D


Vi fick kontraktet till våran lägenhet i Sunne igår :) Så nu börjar det närma sig med storm steg. Låt bara allt ha någolunda flyt framöver TACK!!



Det finns inga ord för hur glad jag är att det inte fortsatte, att jag slipper alla falska "historier" allt skit snack ja allt det dära som nu andra får ta.


Kommer lite bilder från igår :) Ha de så bra!!









En vanlig reaktion(?)

Ja då var de lördag då. och ja är trött som alltid annars *suck. Men ikväll ska vi hitta¨på nått roligt är de tänkt :) jag ska iallafall färga håret,raka benen och lite sånt :) funderar på att sätta i håret så jag får tjockare hår :p
Mia va här igår och fika och bjöd på lusse bullar *mumms*. :)


Och igår fick vi reda på att vi fick våran favorit lägenhet i sunne whiiiii :D så i Januari flyttar vi och får en ny start i vårat liv kan man ju säga SKÖNT :D Vi behöver båda det. Sen va hans super söta barn här ett par timmar igår och hälsa på vilket var riktigt roligt att äntligen få träffa dom :) Och dom var så söta o gooa. :) Så framöver ska vi ha dom varannan helg och mer om dom vill vara hos oss :)


Nej nu ska ja försöka komma på någon mat ja vill ha så vi får i oss lite mat när älsk kommer hem.

Sista dagen

Ja idag är sista dagen/natten hos mamma och pappa för denna gång. För imorgon åker vi hem till Kristinehamn, vi ska fixa lite bl.a ska ja skriva på papper om att jag hoppar av skolan. Vi ska även träffa Björns barn vilket jag ser fram i mot :) Ska bli roligt. Vi har även varit på lägenhetsvisning idag rättare sakt 2 st. Och ja säger bara HOPPAS HOPPAS HOPPAS.. Imorgon får vi veta :)



Så nu till veckan är min sista vecka på kristinehamns folkhögskola, det känns riktigt bra men samtidigt lite motigt då den skolan har utvecklat mig så fruktansvärt mycket och fått mig att öppna ögonen för mycket när det gäller livet, både på gott och ont.
Men det är en underbar skola och jag kommer alltid att älska den på något sätt, och vem vet jag kommer nog tillbaka en vacker dag. :)


Och nu är det ju inte länge kvar till jul heller vilket ni alla nog har uppmärksammat :) Och jag längtar till julafton el nog mäst dagen innan då jag, mamma, pappa och björn kommer sitta i soffan och äta lite julmat med granen klar och allt annat det är så mysigt så det finns inte :) Och på ny år ska vi till Fredrik och Linda på nyårs middag är det tänkt :) Trevligt, trevligt!!




Tisdag

Ja det är iallafall tisdag ett par timmar till ^^

Idag var ja och älsk till af och prata med dom och jag kan ju säga direkt att dom i Sunne va fan 1000ggr bättre, trevligare och tillmötesgående än vad dom i Kristinehamn är. Så där får ju sunne ett riktigt + poäng :)
Sen var vi och åt mat, sen blev det inte så mycket tid över eftersom pappa var klar då. Sen kom vi hem och ja o mamma satt o prata medans pappi o älsk åkte till min faster o farbror o hjälpte dom att slakta. Sen åkte även ja o mamma dit där det blev kaffe o massa prat , trevligt trevligt :D


Imorgon ska ja ringa lite samtal b.la Soc och få en tid. Sen ett annat samtal men det får vara hemligt :) Kanske åker till Borås får se om jag orkar(?)


Igår träffade ja Ellekari och vi var i sunne en sväng sen åkte vi till Kil och satt hos en spela kort o jattzy och drack massa kaffe. Kul att umgås med lite vänner från förr...


Längtan och ingen förbättring!!

Ja det är väll så det var för min del hahah, jag lääängtade efter att få min nya blogg så ja kunde börja skriva oxå har jag bara skrivit ett ynka inlägg haha.. Men nu är ja tillbaka iallafall, fredagen blev det mys hemma med älsk. Kom förbi några kompisar en sväng tog någon öl o prata lite skit. Alltid trevligt. Sen igår lördag åkte vi hem till mamma och pappa i humle. Tog det lugnt var till fredrik ,linda,Mikey och Tim. Myspys. Idag var det dop allt gick bra så nu är jag gudmor till lilla Mikey.. Imorgon ska jag antagligen in till Sunne med ellekari blir inget avanserat. Tisdag åker vi hem igen till Kristinehamn.. nej nu ska ja kolla på tv..

Allmän krångel

Hej!

Nu har jag fått min efterlängtade design + nya blogg. Har varit ruggigt mycket krångel faktiskt. Men tusen tack till Natalina för hjälpen :)


Annars då, idag har jag och min älskling städat o pysslat här hemma så nu är det fint igen :)
Imorgon åker vi till sunne igen då till mamma o pappa , det är ju som sakt dop för lilla Mikey på söndag så jag måste ge mig ut på stan imorgon och fixa dop present...


Nu ska jag även berätta att jag har sakt upp min lägenhet och kommer att flytta snarast från kristinehamn... Behöver en nystart, men jag vet ju oxå nästan helt säkert att jag kommer komma tillbaka hit en vacker dag då kristinehamn faktiskt kommer alltid ha en speciell plats hos mig. Här har jag träffat dom mäst vackraste personerna jag någonsin kommer att träffa. Det har varit mycket skratt och mycket gråt, många lyckliga stunder men även en hel del olyckliga stunder.
Men som sakt kommer även helt säkert vara här en del o hälsa på då min Kille har sin familj här :)




Nej om ja skulle göra lite kaffe kanske :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0